Miért válassz minket?

Miért válassz minket?

MINDENNAPI ANGOL

Hatékony módszertant alkalmazunk

Különleges és célorientált kurzusainkat úgy alakítottuk ki, hogy azokat a nyelvtanítás gyakorlati megközelítése jellemezze. Számunkra az a legfontosabb, hogy hallgatóink a nyelvet valós célokra tudják használni. A legfőbb hangsúlyt vegyesen a négy alapkészségre, a beszéd, a hallás utáni megértés, az írás és az olvasás fejlesztésére helyezzük.

Amellett, hogy mind a négy készséged megerősítésére törekszünk, kurzusaink mindig kommunikáció központúak, az órákon megoldott feladatok palettája pedig az egyszerű szituációs feladatoktól a komplex projektek megvalósításáig terjed. A tanároddal mindig naprakész anyagokat dolgoztok fel, hogy a megszerzett tudást a mindennapi életben is tudd hasznosítani.

Képzett és jófej tanárok dolgoznak nálunk

Tanáraink fiatalok, profik és jófejek. Nem csak nyelvi, hanem magas pedagógiai ismerettel és empátia készséggel is rendelkeznek. Sikerélmény orientáltak, valamint aktív részvételre és gondolkodásra ösztönöznek. Állandóan követik a viszgarendszerek módosulását és a nyelv változását, így gyakran modern és szleng kifejezéseket is belecsempésznek a tanítási órákba.

Minden tanárunk megfelel a Mindennapi Angol “etikettjének”, azaz az órákra mindig felkészülten és pontosan érkeznek, biztosítják a kellemes és baráti légkört, maximálisan kihasználják a rendelkezésre álló tanítási időt, kommunikatív módszereket alkalmaznak, rendszeresen felmérik tudásodat, valamint a tankönyvek mellett változatos kiegészítő anyagokkal teszik érdekesebbé, színesebbé az angol órákat.

Óráink a belvárosban vannak

Minden kurzusunk helyszínét úgy választjuk ki, hogy az könnyen elérhető helyen, Budapest belvárosában legyen. A tantermek felszereltek, korszerűek, melyek ideálisak és kényelmesek a kisebb csoportok számára. Az órák időpontjait is próbáljuk az életedhez igazítani, így nem kell aggódnod amiatt, hogy suliba jársz vagy épp dolgozol. Nem véletlenül a legkedveltebb és legnépszerűbb idősávunk a “suli után, buli előtt”, késő délutáni órák magassága.

MODERN ÉS KÜLÖNLEGES KURZUSOK (6)

Angol leckék e-mailben

Hírlevélre való feliratkozás: